Ready Made GmbH eladó

   A KFTkreátor nem csak cégek bejegyeztetésével foglalkozik, hanem hogy megkönnyítse és lerövidítse az ügymenet időtartamát, kész, Adószámmal rendelkező német Ready-Made KFT-k értékesítésével is kiszolgáljuk megrendelőinket. Egy meglévő cég átvételével kiiktathatja a többhónapos várakozási időszakot az adószámra. Átfutási idő cégvásárlás esetén max. 2 hét. GARANCIALEVELET mellékelünk minden cégünkhöz! Vissza a német cégalapítás oldalra.

Ready Made cég árlista

Szolgáltatás Ready Made GmbH Ready Made UG
Vételár 8.000 Eurótól 5.000 Eurótól
Székhelydíj 6 hónap 840 Euró 6 hónap 840 Euró
Közjegyzői díj Kb. 800 Euró Kb. 600 Euró
Összesen 9.700 Euró 7.700 Euró

Miért éri meg Ready-Made KFT-t vásárolni?

Rendkívül kifizetődő abban az esetben egy Ready-Made KFT megvétele, ha a vállalkozónak sürgős megkötni az üzletet partnereivel, és minél hamarabb számlázni szeretne egy aktív adószámmal rendelkező cégről. A vásárló akár már tíz nap alatt a birtokába kerülhet egy ilyen kész vállalkozásnak, s már tíz nap múlva kezdheti működtetni a vállalkozást. Nem tulzás kijelenteni, hogy akár tízezreket is bukhat egy vállalkozó, ha 2-3 hónapot kell várnia arra, hogy számlázhasson cégéről, hiszen új cég alapítása esetén legalább ennyit kell várni az adószámra. Erre a helyzetre a legjobb megoldás az eladó GmbH megvásárlása, amelyhez mi garancialevelet is mellékelünk. A KFTkreátor hivatalos garancialevélben vállal garanciát az eladó német cégekért, melyeket tőlünk vesznek ügyfeleink. Irodánk maga alapítja ezen KFT-ket, kivárjuk, amíg a cég megkapja az Uniós Adószámát, és csakis az Adószám birtokában értékesítjük tovább ezen gazdasági társaságokat. Ezen cégek semmiféle tevékenységet nem végeznek, számlát nem bocsájtanak ki, a havi bevallásokat pedig mindaddig leadjuk nullásan, amíg el nem kel a társaság. 

Tekintse meg román cégalapítással, cseh cégalapítással és lengyel cégalapítással foglalkozó aloldalainkat is.Ugyanitt Eladó osztrák cég

Vannak viszont olyan esetek is, amikor olyan igények merülnek fel a megrendelőink részéről, hogy több éves céget biztosítsunk számukra. Sajnos a mi irodánk nem rendelkezik több éves KFT-kkel azon okból kifolyólag, mert a Ready-Made-ek rövid idő alatt elkelnek, maximum fél éves koráig áll nálunk egy kész vállalkozás, amíg új gazdára talál. Ha ügyfeleink ilyen, múlttal rendelkező KFT-t keresnek, akkor ennek a felkutatásában is tudunk segíteni azáltal, hogy partnereinken, illetve a könyvelőinkön keresztül felkutatunk egy több éves vállalkozást, amelynek a tulajdonosa már nem folytatná tovább cégével a tevékenységet. Mivel ezen cégek nem irodánk tulajdonát képezik, így csak az ügyintézésben tudunk szerepet vállalni, garanciát nem tudunk vállalni ezekért. Természetesen minden tőlünk telhetőt megtesznek közgazdászaink, hogy megvizsgálják a cég múltját, atnézzük a bevallásokat, s utánajárunk annak, hogy tartozásmentes-e a cég, ám a garanciát mindig az eladó fogja vállalni a vállalkozásért.

GmbH Eladó

.