Portugál Cégalapítás

A KFTkreátor 2015-től vállal portugál cégalapítást is portugál partnerén keresztül. Irodánk biztosít székhelyet is Liszabonban, ahova bejegyezhető a cég, és az EU-s adószám kiváltását is elvégezzük, valamint a vállalkozás számlájának a megnyitásában is segítséget nyújtunk.

A portugál cég megalapításához szükséges iratok a következők:

1. Személyigazolvány másolata

2. Lakcímkártya másolata

3. Tevékenységi körök megadása

4. Pár lehetséges cégnév

Ha a szükséges adatokat ügyfeleink eljuttatják elektronikus formában irodánkhoz, akkor mi előkészítjük a cégalapítást, melyhez az ügyfélnek ki kell utaznia Liszabonba, Portugális fővárosába. A portugál cégbíróság hozzávetőlegesen 2-3 hét alatt jegyzi be az új vállalkozásokat, s ezt követően tudjuk megkérni a KFT számára a közösségi adószámot.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy Liszabonban nincs magyar nyelven kommunikáló munkatársunk, így nagy előny, ha az ügyvezető beszél angolul, vagy magával visz egy olyan személyt, aki beszéli az angol nyelvet. És a bankszámla megnyitásakor is szükséges az angol nyelvű kommunikáció, hiszen a bankok elvárják, hogy a számlanyitó fél megértse a szerződési feltételeket. Mint minden európai országban, itt is van angol nyelvű online banki szolgáltatás a számlához.

 

Cégalapítás Portugáliában: Árak

 

Cégalapítás 2.500 Euró

 

1 év székhely díj 500 Euró


További szolgáltatásaink:

1. Német Cégalapítás
2. Romániai Cégalapítás
3. Cégalapítás Lengyelországban
4. Cégalapítás Csehországban
5. Cégalapítás Szerbiában
6. Cégalapítás Horvátországban

7. Franciaországi Cégalapítás

ÚJ: HÍREINK!

További országok

Portugál Cégalapítás

.