Cégalapítás Dubai-ban: hasznos tippek 5 lépésben

Dubai az Egyesült Arab Emírségek legnagyobb városa, fontos üzleti és kereskedelmi központ. A külföldben gondolkodók számára tehát kifejezetten nagy kihívásnak tűnhet a cégalapítás Dubai-ban, hiszen az üzleti normák és konvenciók ismerete egy új márka bevezetésekor is nagyon fontos. Cikkünkben ahhoz igyekszünk néhány hasznos tanáccsal szolgálni, hogy miként érdemes bevezetni a kinti piacra a céget, és mit célszerű megtenni a saját brand kiépítésekor.

Határozd meg a márkát!

Cégalapítás során nem csak a márkanév a lényeges, hanem mindazok a területek is, melyek szerves részét képezik majd a tevékenységnek. Tipikusan ilyenek a rendelkezésre álló tárgyi eszközök és inmateriális javak, a logó megalkotása, a webes felületek kiépítése, a céges tevékenységhez alkalmas épület, helyszín megtalálása, valamint azoknak az alapvető értékeknek a meghatározása, melyek jellemzik majd a céget.

Ismerd meg a célpiacot és a versenytársakat!

Nem csak Dubai esetében fontos a célpiac ismerete, hanem szinte bárhol a világon. Fontos, hogy megismerd a konkurenciát, hiszen így meg tudod határozni jelenlegi helyzeted a piacon, és a marketing stratégiát is ennek megfelelően alakíthatod.

Hatékony kommunikáció

Nem csak a reklám, hanem az online felületeken való megjelenés érdekében is fontos a kommunikációs stratégia kialakítása. Ennek szerves részét képezi az online marketing, de persze a nyomtatott hirdetések, termékleírások mellett sem mehetünk el. Ha megfelelő kommunikáció zajlik a cég részéről, az jelentősen megkönnyítheti az értékesítést és a céges image igények szerinti alakítását.

Meggyőző logó

A márka megismeréséhez nélkülözhetetlen a logó. A stílus, a forma, a színek mellett az üzenet is kiemelt jelentőséggel bír. Mindennek összhangban kell lenni a cég által képviselt értékekkel. Az egyedi design megalkotását akár szakemberekre is bízhatod, de az online elérhető tippek segítségével magad is rálelhetsz a megfelelő stílusra.

Védjegy a cég márkájához

A szerzői jogi kérdések és a plágium elkerüléséhez nélkülözhetetlen a védjegy. A védelem alatt álló dolgok legfőbb elemei a logó, a címkézés, valamint természetesen a vállalat védjegye.

Dubai a világ leggyorsabban növekvő gazdaságával büszkélkedhet, ezért sokan érdeklődnek a cégalapítás Dubai-ban elérhető lehetőségei iránt. A megfelelő szakértelemmel, nyelvtudással, és persze a keresletet kielégítő kínálattal világszinten sikerek érhetőek el.

Hasznosnak találja ezt a cikket? Ossza meg a közösségi médiában:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Recommended For You