Németországban házhoz megy a Burger King

Burger_kingA fast food még kényelmesebb lehet ezentúl. A világszerte jelenlevő gyorsétterem-lánc több német nagyvárosban házhoz szállítja a rendeléseket. A szolgáltatás egyelőre próba üzemmódban működik.

A szolgáltatás iránt nagyon nagy a kereslet, ahogy azt Christian Bauer, a Burger King Közép-Európáért felelős marketing-igazgatója a csütörtöki müncheni sajtótájékoztatón elmondta. “A szolgáltatás érdekében olyan speciális csomagolásokat és hordozódobozokat fejlesztettünk ki, amelyek az ételt frissen tartják.” Azonban a szolgáltatás jelenleg csak nyolc német nagyvárosban érhető el. A megrendeléseket telefonon, vagy a Burger King weblapján lehet megtenni, a fizetés készpénzben vagy akár hitelkártyával is történhet. Így a berlini, drezdai, chemnitzi vagy akár a singeni megrendelők hétköznap délelőtt 11 és este 10 óra között vehetik igénybe a szolgáltatást, hétvégeken ez este 11 óráig tolódik ki. A megrendelt ételeket a Burger King futárai autóval vagy akár elektromos biciklivel szállítják ki, 40 percen belül.

A tesztfázisban a Burger King olyan megrendelőknek szállítja ki az ételt, akik a cím alapján körülbelül 8 perc alatt elérhetők. Siker esetén a Burger King további városokra is ki szeretné terjeszteni szolgáltatását.

Emellett legfrisebb hírek szerint a Burger King olyan mobil-applikációt is tesztel, amellyel otthonról lehet megrendelni és kifizetni az ételt, és a gyorsétterembe érve már csak a gyorskiadó fastlane sorba kell beállni. Ez a szolgáltatás szintén kísértleti jellegű és Németországban 17 gyorsétteremben érhető el.

Kíváncsian várjuk, mikor érkeznek el a Burger King újításai Magyarországra is.

Hasznosnak találja ezt a cikket? Ossza meg a közösségi médiában:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Recommended For You